Meg

Ja, nå har jeg bestemt meg for å lage en blogg igjenn.. Den heter sminkedilla pga jeg tenkte egentlig litt jente. Det betyr ikke at jeg er sminkedilla for det er jeg ikke.. Jeg er en veldig unormal jente, ifølge vennene mine. Jeg er ikke sånn at jenter ikke kan gjøre gutteting og motsatt og jeg syntes alle skal bli behandla likt. Noen gutter mener jenter ikke kan noe om biler men spørr meg, de fleste vennene mine kan mye om biler og ikke minst meg selv. Jo til poenget jeg heter Lena er 14år bor ikke så langt unna Gardermoen er glad i dyr, ikke så opptat av mote og sminke men betyr ikke at jeg ikke kan noen ting... Jeg har skilte foreldre jeg og mamma bor alene på en gård med noen dyr og bor også litt hos pappa men det er ikke så spennende. Dere kan sende inn spørsmål om alt og jeg svarer så godt jeg kan. Håper dere informerer denne bloggen til venner og andre så jeg kanskje kan få noen lesere!!
Hilsen meg 💜

2 kommentarer

Johanna Alise Vassnes

02.02.2014 kl.17:22

Hei, jeg har lest bloggen din og det virker sonn at du ikke har tid til å blogge... Jeg mener sonn at du liksom kanskje ikke burde heller(ha blogg) siden du ikke har tid med jobben og allt stresse i den virkelige verden :-).

PS: om du plutselig får til, så blogg hver dag etter skolen

PPS: se bloggen min <3 :-D lykke til

-klem Johanna

Lena O. Ødegård

02.02.2014 kl.19:19

Johanna Alise Vassnes: hei! Takk for at du leser bloggen min :) det betyr veldig mye! Jeg har egentlig masser av tid til å blogge. Og vær gang jeg setter meg ned for å blogge dukker det plutselig opp noe også glemmer jeg det! Skal prøve å blogge så ofte jeg kan;)

Skriv en ny kommentar

Lena O. Ødegård

Lena O. Ødegård

14, Nes i Akershus

Jeg heter Lena er 14år. jeg tror egentlig jeg ikke er så veldig opptatt av sminke men valgte navne for det var det første jeg kom på! ja, jeg elsker alle dyr og driver med turn og hunden min Hero. har fler dyr som det sikkert kommer mer om etterhvert.

Kategorier

Arkiv

hits