igjenn!!

SORRY!! glemte det IGJENN! jeg har tenkt på det i flere dager men har drivi med så mye rart..

ja, jeg har jo hatt høst ferie som de fleste har det jeg gjorde var.. hadde overnatting, fikk ny skrive pult på rommet , og vert på hytta og jobba.

mamma har gitt meg i opdrag og det er å male ute doen.. ikke noe somer så gøy. men jeg kan male den akkuratt som jeg vil!!

så kan sikkert legge ut bilde når jeg får malt der men tror ikke det blir før til sommeren.

og jeg minner om at jeg fortsatt ha spørsmålsrunde. så pliis kommenter spørsmål tror jeg har et spørsmål så håper virkelig på fler!!

SKAL legge ut sminke videon i dag eller neste uke. må lage ny og den blir litt annerledes enn den forige.

kom med forslag til videor som DU vil jeg skal legge ut!

hilsen mee <3

PS. hvis det ikke er noe på bloggen på flere uker så er det fordi jeg rett og slett glemmer det men jeg kommer på det etter vert så hold et øye!!

 

 

2 kommentarer

Aline

10.10.2013 kl.04:47

God aften!! Alt godt? Jeg må bare starte med en ting at denna websiden er den meste originale blogggen på hela blogg.no, og det er the truth! Jeg vil beklage at jeg ike har skrevet komentarer de andre gangene jeg har vært her men nokken gongar så er jeg barre litegrann søvnig å så glemmer man det. Jeg ser nemlig at det er sykt manga frekkje sender inn komenterer. Jeg har nemlig selv fått freke komentarer når jeg hadde side. Det var sinnsykt ekkelt. Jeg håpper dypt at du ikke får noen dumme komentarer og at du får sinnsykt mange flere motiverende komentarer. Fordi jeg har lagt ned nettside tennkte jeg at jeg bare skulle poste en link til 1 quiz som jeg akkurat har meldt meg påsignert opp påblitt med pådeltatt på. Premmien er et gavekort. Jeg håper kjempe mye at jeg vinnner, men lykke så håper jeg at du skal! Det hadde vært veldig gøy om du deltok!

Lena O. Ødegård

23.01.2014 kl.15:47

Aline: hei! nå har ikke jeg blogget på lenge fordi jeg sliter veldig. men takk for at du syntes bloggen er den mest orginale bloggen på blogg.no jeg har desverre ikke vært og sett om jeg har noen lesere også men nå har jeg planer om å starte bloggen igjenn :) helsen meeg :)

Skriv en ny kommentar

Lena O. Ødegård

Lena O. Ødegård

14, Nes i Akershus

Jeg heter Lena er 14år. jeg tror egentlig jeg ikke er så veldig opptatt av sminke men valgte navne for det var det første jeg kom på! ja, jeg elsker alle dyr og driver med turn og hunden min Hero. har fler dyr som det sikkert kommer mer om etterhvert.

Kategorier

Arkiv

hits