Dyra mine del 1

Jeg sa jeg skulle legge ut noen bilder av dyra mine. Men fikk det alt for travelt. Så jeg tokk bare noen bilder sånn i farta nå! Dette er da tre av mine dyr! Skulle ta med et dur det men han gikk det sverre bort i dag :( som jeg sa dette er tre av mine dyr!

Som dere sikkert ser har han en hvit labb med brune prikker! Jeg kaller den lykke labben og mener den bringer lykke når vi trener:)

Et litt "normalt" bilde av han :)

GAL! Hvis det sier dere noe.. Han er bokstavelig talt gal! Han er ikke en normal kanin som liker kanin mat! Neida, her går det i sokkertøy,kjærlighet og sjokolade! Vet det ikke er bra men han finner det selv uansett hvor jeg setter det!

Mørkt men søt da :)

Spesiel. Favoritt mat er nugatti air? Kosete og ikke redd noenting:)

Dette bilde er ikke tatt i dag! Men tenkte at jeg får ta med alle da:) han er veldig spesiel for meg og betyr ALT! Han er som et lite barn for meg. Og vi har mange minner jeg var sikker på at han kom til å dø men han lever enda og han har ganger jeg har vært så stolt over at jeg har han! Han er det beste jeg har i hele verden!!

Måtte bare vise bildene jeg tokk av han dagen etter julaften med det nye kamera jeg fikk! Dette bilde henger over senga mi som et minne over at jeg har en jeg er glad i! ??

Har ikke bilde på telefonen av min kjære søte og det snille dyre mitt som gikk bort i dag men som dere ser er dette bare del 1! Jeg har heller ikke bilde av de to andre kattene jeg har men skal få skaffe det en dag ;) jeg kommer også til å få et nytt dyr om ikke så alt for lenge! Noen som kan gjette hva slags dyr?? Jeg tror jeg har fått med meg alle da!
Natta alle søte og snille det ute:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lena O. Ødegård

Lena O. Ødegård

14, Nes i Akershus

Jeg heter Lena er 14år. jeg tror egentlig jeg ikke er så veldig opptatt av sminke men valgte navne for det var det første jeg kom på! ja, jeg elsker alle dyr og driver med turn og hunden min Hero. har fler dyr som det sikkert kommer mer om etterhvert.

Kategorier

Arkiv

hits