Alt!

Skal bare begynne med at eg føler meg ganske heldig! Det er ikke så mange på min alder som har det, og ikke så nerme. Den jeg snakker om er min verdens beste bestefar!! Han betyr så mye for meg og jeg er kjempe glad i han! Det som er veldig spesielt med han er at han har problemer med hoftene og leddgikt men det som er skummelt er at han sier ikke nei! Han gjør ALT for meg og mamma! Nå pusser vi opp trappa og han gjør alt for oss! I bursdagsgave veit jeg om to ting jeg får av han som ikke er så normalt å gi til 14år gamle jenter! Kan skrive et eget innlegg om hva han skal gi meg og hva jeg ønsker meg:) og det beste med han er at vi er naboer!

Dette bilde er tatt i stue vinduet. Dere ser garasjen hans og hekken er det eneste som skiller mellom bestefar og mamma sin plass!

et bilde jeg følt for å ta bare til dere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lena O. Ødegård

Lena O. Ødegård

14, Nes i Akershus

Jeg heter Lena er 14år. jeg tror egentlig jeg ikke er så veldig opptatt av sminke men valgte navne for det var det første jeg kom på! ja, jeg elsker alle dyr og driver med turn og hunden min Hero. har fler dyr som det sikkert kommer mer om etterhvert.

Kategorier

Arkiv

hits