MOBBING!

Mobbing er et veldig vanskelig tema for mange også meg.

som liten var jeg en jente som aldri var redd for noe eller noen, jeg hadde et flott liv med foreldrene mine som bodde sammen mange dyr og venner. 

når jeg gikk i femte klasse måtte alle fra den skolen jeg gikk på bytte skole, det var ingen som var glade for det og alle var sure og lei seg noen folk gråt tilogmed.

vi var veldig redde for å begynne på ny skole vi var jo bare 6stykk i klassen og nå skulle vi bli over 20!! når skole dagen i 6. klasse kom gikk det fint. etter et par måneder fikk jeg meg en kjæresste han var den mest omsorgsfulle og snille kjæresten jeg noen gang har hatt!! vi var sammen lenge.

midt i 6. klasse fikk jeg vite at mamma og pappa skulle kille seg etter 20år sammen, ingen av dem hadde sagt noe til meg og mange måneder etter at de hadde bestemt seg begynnte pappa og mamma å bli så mye borte, men de sa ingenting til meg. en dag etter skolen fikk jeg se et ark med bilde av et hus og spurte hva det var. men ingen av dem svarte samme kvelden satt vi å spiste. mamma og pappa var helt stille så når pappa skulle reise følgte mamma han ut, jeg kunne ikke kjønne hvorfor. når hun kom inn igjenn kom hun med den lappen med bilde av et hus. så sier hun hva syntes du om huset. jeg syntes det var fint og sa det var fint så spurte jeg skal vi flytte, så ble mamma helt stille etter noen sekunder sa henne ikke vi men pappa. det var det ordet jeg har vært redd for å høre siden jeg var liten. jeg begynnte å gråte med en gang og visste ikke hva jeg skulle gjøre men det gikk bra etter en stund.

pappa hadde bare vært på trening og når han kom hjem sa han hva syntes du om huset? når han sa det fikk jeg lyst til å legge meg ned å bare begynne å gråte, men i stede holdt jeg det inne og sa bare fint

sommeren når jeg skulle begynne i 7. klasse flytta pappa. samme helgen han flytta gikk jeg og en vennine å lette etter en hund som hadde rømt. når vi var 15min hjemme fra fikk jeg se bilen til pappa som kom mot oss. når han stoppa var han sint å sa er ikke dere hjemme. selvfølgelig var vi jo ikke det tenkte jeg men sa bare nei. har dere ikke sett hva mamma har kjøpt da eller? spurte han og vi svarte nei. han ville ikke si til oss hva det var men vi fikk det ut av han. jeg skulle få en hund!! jeg ble kjempe glad. men det viste seg at da bestemte pappa med en gang for å flytte ut. så samme dag flytta pappa og jeg måtte bli med han. 

når jeg kom lekte jeg og hadde det gøy med hunden og vi fant ut navnet hero. jeg var kjempe glad!!! skole året gikk så fint og jeg koste meg var hos pappa hver torsdag og annen vær helg.

i påskeferien i 7.klasse var jeg og pappa på hytta og vi ville ha litt besøk så en vennine av pappa og sønnen hennes kom til oss og vi var der i 3 dager eller no. to uker seinere skulle jeg til pappa og tenkte vi skulle til den fine leiligheten hans, men vi reiste til vennina hans når vi kom dit satt jeg meg på en stol så fikk  jeg dem kysse rett forran meg . de hadde ikke sagt noe til ste søstera mi eller meg og  ste broren min kjønner ikke sånt enda. etter mange uker ble jeg vant til det og han flytta dit. 

jeg skulle begynne å bli hos han annen vær uke. men det funka ikke vi krangla hele tia overalt jeg satt på rommet mitt hele tia og var lei meg jeg hadde ingen venner der eller noe. 

når sommerferien kom bestemte jeg meg for å bli kjent med noen der ute og det blei jeg. vi var sammen hele tia. men så begynnte pappa å bli lei at jeg bare var med dem så han valgte at jeg ikke kunne være så mye med dem. og vi begynnte å krangle mer og mer.  nå skulle jeg begynnte i 8. klasse å glada meg masse til det. men det blei ikke som forventa etter to uker fikk veninna mi venner og ville bli kul så hu var ikke sammen med meg mer. folk begynnte å mobbe og spre rykter jeg mista alle vennene mine og jeg tørte ingenting. etter nesten et halvt år sånn blei jeg veldig veldig lei meg jeg ville bytte skole men fikk ikke lov. så fant jeg ut at jeg kunne være med de gamle venenne mine fra en annen klasse . alt ble bedre i friminuttene men værre i timene. til slutt fikk jeg bytte klasse og livet var perfekt.

men etter bare 3uker der begynnte folk å mobbe spre rykter og sånt jeg mista alle vennene mine igjenn... men jeg valgte å ikke gi opp. så jeg fortsatte å gå i den klassen. og vennene mine kom tilbake etter 3måneder. når sommerferien kom satt jeg aleine hjemme hos mamma og pappa vær dag ingen ville finne på noe med meg. når niende kom begynnte besteveninna mi på samme skole men det blei ikke bedre enn det var. det gikk veldig opp og ned med mobberne og meg. jeg og pappa krangler nye enda og ingen venner vil komme til meg unntat en ingen vil komme når jeg er hos pappa. jeg sliter fortsatt på skolen på alle måter jeg snakker med 4forskjellige persjoner for å få ordna opp men det hjelper ikke stort. derfor valgte jeg å starte bloggen igjenn for å finne alt det positive som skjer om dagen for meg.  dette er min mobbe historie.

8 kommentarer

Laura

06.02.2014 kl.21:21

Kjempe bra skrevet, og rørende det du skrev. Ingen skal bli mobbet.

Lena O. Ødegård

06.02.2014 kl.21:30

Laura: tusen takk!

Linn

06.02.2014 kl.21:30

Har selv blitt mobbet vet hvor vanskelig det kan være :( du e bare tøff såm tørr å stå fram .stor klem til deg 😍

Lena O. Ødegård

06.02.2014 kl.21:35

Linn: tusen takk!! :)

Jeanette Egeland.

06.02.2014 kl.22:12

Utrolig bra og sterkt skrevet av deg, stå på videre! Du setter så godt ord på det og setter det i et godt perspektiv. Helt utrolig vondt at mobbing finnes og for alle de som opplever det, kan ikke skjønne at mennesker har hjerte til å være så onde :(

Lena O. Ødegård

06.02.2014 kl.22:19

Jeanette Egeland.: tusen takk! :)

tinamarieandrea

16.02.2014 kl.14:21

Fint skrevet Lena ♥ Skjønner meg ikke på mobbing ♥ Du fortjenner ikke dette ♥

Lena O. Ødegård

16.02.2014 kl.16:36

tinamarieandrea: takk :)

Skriv en ny kommentar

Lena O. Ødegård

Lena O. Ødegård

14, Nes i Akershus

Jeg heter Lena er 14år. jeg tror egentlig jeg ikke er så veldig opptatt av sminke men valgte navne for det var det første jeg kom på! ja, jeg elsker alle dyr og driver med turn og hunden min Hero. har fler dyr som det sikkert kommer mer om etterhvert.

Kategorier

Arkiv

hits