Vi er som kål og sukker.

Lena sa at jeg skulle skrive hvordan det var å være vennen hennes, så her er jeg da. 

Hva skal jeg si? Hun er gal, sta og kreativ som kan finne på de merkligste ting å gjøre. En gang ville hun at vi skulle stå ved veikanten når brøytebilen kom, eller den gangen hun sa at vi skulle ta på oss det første vi fant og løpe ut for å hoppe på trampolina, i regnet. Så ja. Men det værste var at vi gjorde den siste tingen.. Nok om det.  

Vi har hatt utrolig mange latterkramper sammen, og omtrent gjort nesten alt sammen. Hver sommer pleier vi a dra på ferie sammen i en uke, men har en vane til å diskutere en del da vi er på ferie. Ifjor sommer var vi Svergie, men da diskuterte vi faktisk utrolig lite. Foreldrene våres til og med sier at vi nesten kunne vert søsken, og det er flere som tror vi er det. For å være ærlig, er Lena den storesøsteren jeg aldri fikk.  

Vi har vært bestevenner i snart ni år nå, og vi snakker kanskje ikke hver dag, men vi er alltid der for hverandre. Så klart, vi har hatt noen opp og nedturer, men det er egentlig ganske få. Uansett, når du trenger meg, vil jeg være her.  Love you, kaka mi! <3

Vi er som kål og sukker - Sitat av Lena. 

-Maja.

.

2 kommentarer

martineandersenn

07.02.2014 kl.22:24

Så søtt!

Lena O. Ødegård

07.02.2014 kl.22:51

martineandersenn: Tusen takk <3 -Maja!

Skriv en ny kommentar

Lena O. Ødegård

Lena O. Ødegård

14, Nes i Akershus

Jeg heter Lena er 14år. jeg tror egentlig jeg ikke er så veldig opptatt av sminke men valgte navne for det var det første jeg kom på! ja, jeg elsker alle dyr og driver med turn og hunden min Hero. har fler dyr som det sikkert kommer mer om etterhvert.

Kategorier

Arkiv

hits