Tarzan

Hei der! Tenkte jeg skulle ha et innlegg om katten min Tarzan! Og da tenker sikkert mange ¿et innlegg om en vanlig katt? Vel han er ikke vanlig! Ikke gled dere for mye han har ikke super krefter.. :( vert fall ikke som jeg vet om? Okey da starter vi :)

Tarzan er ca. 1år og mange måneder.. Jeg aner ikke når han har bursdag! Jeg vet at han er født i slutten av 2012 og vi fikk han i 2013. Det startet med januar 2013 jeg skulle kjøpe en katt til bestevenninna mi og hu skulle ha en jentekatt. En på jobben til mamma skulle gi bort tre katter, vi måtte reise dit å skjekke vilke kjønn to av kattene var og selvfølgelig var det en gutt og en jente. Jeg forelska meg helt i gutten og spurte mamma om jeg kunne ta den med hjem! Men det fikk jeg ikke lov til men vi tokk med jenta som Maja skulle få. Når vi kom hjem til meg sende mamma melding til mamma'n til Maja. Og vi kunne komme med en gang. Når vi kom sa jeg at Maja måtte komme å ta et teppe og inni teppe hadde jeg gjemt katten. Så når hu fikk teppe og jeg tokk bort en del av teppe fikk hu se det lille dyre nede i teppe! Hun blei helt stum å sa ikke noen ting på sikkert 15min.

En uke seinere skulle kaninen min miste kjønne sitt og når jeg skulle hente han. Kjørte mamma mot de som hadde Tarzan. Jeg visste ingen ting og tenkte ikke over det. Når jeg så huset sier jeg der bor jo den dama med katten. Og mamma svingte inn. Jeg ble helt stum i to sek så sier jeg du er gal. Jeg fikk Tarzan og så reiste vi å henta trampe. Han fikk navnet Tarzan for han elsker å klatre.

Han er veldig kosete, og hvis vi ikke koser han.. Vel... Tar han hevn og gjør noe han vet han ikke får lov til.. Når vi koser han litt for mye havner tunga ut av munn og han sikler litt..

Rar fakta om han:
Yndling mat: nugatti Air han tar fra brødskiver.
Sove plass: inni en stor hettegenser på magen min:)
Yndlingssted ute: i et kråke reir høyt oppe i et tre?
Yndlingrom i huset: gangen oppe!

Han elsker og snakke altså å si mjau.! Hvis vi skal løfte han vis han skal ut hvis han vil ha kos hvis vi tar på han hvis vi rører oss hvis han kjeder seg hvis han leker hvis han sloss egentlig ALT!!

Men til slutt kommer det en trist ting :( søsteren hans bell døde for et par uker siden :( henne ble avlivi fordi henne tissa inne og de klarte ikke å passe på så hu ikke gjore det inne. Og jeg sa jeg kunne prøve å passe på henne. Fordi jeg har en katt som tissa inne før men jeg lærte han å ikke gjøre det men de ville ikke:( jeg har ikke bilde av bell men hu var litt rundere i fjeset og litt smalere kropp:(

Hvis dere har noen spørsmål om Tarzan eller de andre dyrene mine?? Bare spørr;) hvis det blir mange spørsmål lager jeg en spørsmålsrunde:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lena O. Ødegård

Lena O. Ødegård

14, Nes i Akershus

Jeg heter Lena er 14år. jeg tror egentlig jeg ikke er så veldig opptatt av sminke men valgte navne for det var det første jeg kom på! ja, jeg elsker alle dyr og driver med turn og hunden min Hero. har fler dyr som det sikkert kommer mer om etterhvert.

Kategorier

Arkiv

hits