Til alle som hater rosabloggere!

nå skal jeg snakke litt om rosa bloggere og folk som ber om oppmerksomhet!

veldig mange mener rosabloggere er folk som tar silikon her og der og har rosa blogg kler seg i rosa og er domme.i mine øyne blir det helt feil å si sånt, navnet "rosabloggere" er bare et ord noen har funnet på!hvis folk har sååå mye i mot dem bare overse dem, ikke begynn å skriv domme kommentarer på at de viser seg fram og vil ha oppmerksomhet! alle vil jo ha oppmerksomhet en eller annen gang? de dere kaller "rosabloggere" skriver om verdagen sin og kanskje reklame dem får, men det er dems måte å ha en blogg! alle har forskjellige måter å blogge på og det er lov. 

de jeg mener ber om oppmerksomhet er de som skriver eksempel: spiseforstyrrelse jeg hater deg!!! og betaler 15kr for å få det på forsiden av blogg.no. en gang er greit, men når man gjør det to ganger om dagen flere ganger i uka!! det er for å få oppmerksomhet! hvis jeg skal skrive om min spiseforstyrrelse legger ikke jeg det ut på forsiden av blogg.no hundre ganger for å få oppmerksomhet! det er mange som ikke innrømmer at de har problemer for de vil ikke at noen skal vite det, så kommer det folk og maser om oppmerksomhet. tenk på alle barna i afrika ikke alle der får mat hver dag det dør barn på gatene hele tia. og her sitter vi å klager for ingenting!

beklager hvis ikke alle likte innlegget, men dette er min mening. og det er sånn jeg ser på rosabloggere og folk som ber om oppmerksomhet

11 kommentarer

dragonqueen

19.02.2014 kl.20:39

Bare si din mening, det er det viktigste her i verden. Vi lever tross alt i et fritt land =)

Jeg er ikke noe begeistret for verken de såkalte rosabloggerne eller de som skriker etter oppmerksomhet, men det er fordi det blir så likt alt sammen.

Jeg ser heller etter blogger som er litt utenom det vanlige =)

Maria Cândida

19.02.2014 kl.21:26

Jeg tenker egentlig ikke mye på rosabloggere. Det som jeg ikke liker er at det finnes jenter som ikke har samme muligheten og det skaper litt press og sånn.

Jeg synes det er viktig at du sier hva du mener. Det er jo din blogg tross alt!

Mia

19.02.2014 kl.21:39

Personlig er jeg ikke særlig entusiastisk over rosabloggere, men jeg HATER dem ikke. Selvfølgelig er jo ikke alle rosabloggere lettkledde jenter som bare tenker på sminke, silikonpupper og gutter heller, men jeg må si at noen av bloggene jeg leser er litt... overfladiske, men det er jo bare min mening ;-)

Lena O. Ødegård

20.02.2014 kl.20:49

Mia: tommel opp! alle kan si sin mening ;) norge er jo et fritt land!

Lena O. Ødegård

20.02.2014 kl.20:49

Maria Cândida: tusen takk! :)

Lena O. Ødegård

20.02.2014 kl.20:51

dragonqueen: hvis du ser etter blogger utenom det vanlige kan min funke. det er som du sa et fritt land ;)

dragonqueen

20.02.2014 kl.22:24

Kult, bortsett fra det heter ikke funke i Norge det heter fungerer eller virker ;)

Lena O. Ødegård

20.02.2014 kl.22:38

dragonqueen: jeg kommer fra et sted hvor vi skriver som vi snakker. Og vi snakker litt rart;)

dragonqueen

20.02.2014 kl.22:44

Nei da, all ungdommen sier funker for tiden og jeg grøsser på ryggen hver gang. Beklager at jeg rettet på deg men jeg gjør det med alle som sier det eller skriver det =)

Lena O. Ødegård

20.02.2014 kl.22:52

dragonqueen: du kommer til å finne mange sånne feil her!

dragonqueen

21.02.2014 kl.22:47

Jeg vet det, dessverre. Det er synd, men sånn er det

Lena O. Ødegård

21.02.2014 kl.23:11

dragonqueen: jupp! ;)

Skriv en ny kommentar

Lena O. Ødegård

Lena O. Ødegård

14, Nes i Akershus

Jeg heter Lena er 14år. jeg tror egentlig jeg ikke er så veldig opptatt av sminke men valgte navne for det var det første jeg kom på! ja, jeg elsker alle dyr og driver med turn og hunden min Hero. har fler dyr som det sikkert kommer mer om etterhvert.

Kategorier

Arkiv

hits