kjapp kjapp

kom ikke på noen overskrift.. vel dette er et kjpt innligg, jeg skal på turning i dsg og til pappa i mporgen så dette er en travel uke. jeg må øve på en sang jeg må lære meg utenatt til i morgen.. har aldri hørt den før.. :( så ønsk meg lykke til! jeg har ikke blogga på lenge og det er fordi jeg ikke har hatt noe å skrive om.. og det at jeg fortsatt har lesere er så kult! vel jeg svarer på alle kommentarer med en gang jeg ser dem for jeg er veldig ofte her inne:) men nå må jeg gå! håper alle har en fin dag videre og til vi blogges igjenn!! :)

Kino

Nå venter jeg og en venninne på at kinoen skal starte, så da tenkte jeg det passa med en liten oppdatering. Vel jeg har ikke blogga fordi jeg ikke har gjort en D.... Og ja da har jeg god tid til å blogge.. Men det er hva man skal blogge om!!! Vel ha en fin lørdagskveld alle sammen! ??

Vi skal i vert fall kose oss????

Hjemmelaget appelsinlys!

Siden jeg har ferie og veldig lite å gjøre, tenkte jeg å lage et lys!

Det du trenger er:
En appelsin

En olje. Tror det er det samme hvem du bruker ;)

En kniv. Den må være litt skarp!

Og en lighter.

Da begynner vi!
Først deler du appelsinen i to.
Se nøye på bilde hvordan den deles!

Så tar du ut det som er inni den! Men pass på at den greia i mitten er der! (Se bilde)

Også siden min ikke klarte å stå lagde jeg støtte!

Så fyller du olje i den. Få olje på den du skal tenne på også!

Så tenner du på! Du må være tolmodig!

Den skal brenne i flere timer men det har jeg ikke prøvd enda! Som dere ser fikk jeg ikke fyr på den ene men aner ikke hvorfor?!

Sluttresultatet på den første jeg lagde:)
Håper dere likte innlegget:)?!

Til alle som hater rosabloggere!

nå skal jeg snakke litt om rosa bloggere og folk som ber om oppmerksomhet!

veldig mange mener rosabloggere er folk som tar silikon her og der og har rosa blogg kler seg i rosa og er domme.i mine øyne blir det helt feil å si sånt, navnet "rosabloggere" er bare et ord noen har funnet på!hvis folk har sååå mye i mot dem bare overse dem, ikke begynn å skriv domme kommentarer på at de viser seg fram og vil ha oppmerksomhet! alle vil jo ha oppmerksomhet en eller annen gang? de dere kaller "rosabloggere" skriver om verdagen sin og kanskje reklame dem får, men det er dems måte å ha en blogg! alle har forskjellige måter å blogge på og det er lov. 

de jeg mener ber om oppmerksomhet er de som skriver eksempel: spiseforstyrrelse jeg hater deg!!! og betaler 15kr for å få det på forsiden av blogg.no. en gang er greit, men når man gjør det to ganger om dagen flere ganger i uka!! det er for å få oppmerksomhet! hvis jeg skal skrive om min spiseforstyrrelse legger ikke jeg det ut på forsiden av blogg.no hundre ganger for å få oppmerksomhet! det er mange som ikke innrømmer at de har problemer for de vil ikke at noen skal vite det, så kommer det folk og maser om oppmerksomhet. tenk på alle barna i afrika ikke alle der får mat hver dag det dør barn på gatene hele tia. og her sitter vi å klager for ingenting!

beklager hvis ikke alle likte innlegget, men dette er min mening. og det er sånn jeg ser på rosabloggere og folk som ber om oppmerksomhet

Tarzan

Hei der! Tenkte jeg skulle ha et innlegg om katten min Tarzan! Og da tenker sikkert mange ¿et innlegg om en vanlig katt? Vel han er ikke vanlig! Ikke gled dere for mye han har ikke super krefter.. :( vert fall ikke som jeg vet om? Okey da starter vi :)

Tarzan er ca. 1år og mange måneder.. Jeg aner ikke når han har bursdag! Jeg vet at han er født i slutten av 2012 og vi fikk han i 2013. Det startet med januar 2013 jeg skulle kjøpe en katt til bestevenninna mi og hu skulle ha en jentekatt. En på jobben til mamma skulle gi bort tre katter, vi måtte reise dit å skjekke vilke kjønn to av kattene var og selvfølgelig var det en gutt og en jente. Jeg forelska meg helt i gutten og spurte mamma om jeg kunne ta den med hjem! Men det fikk jeg ikke lov til men vi tokk med jenta som Maja skulle få. Når vi kom hjem til meg sende mamma melding til mamma'n til Maja. Og vi kunne komme med en gang. Når vi kom sa jeg at Maja måtte komme å ta et teppe og inni teppe hadde jeg gjemt katten. Så når hu fikk teppe og jeg tokk bort en del av teppe fikk hu se det lille dyre nede i teppe! Hun blei helt stum å sa ikke noen ting på sikkert 15min.

En uke seinere skulle kaninen min miste kjønne sitt og når jeg skulle hente han. Kjørte mamma mot de som hadde Tarzan. Jeg visste ingen ting og tenkte ikke over det. Når jeg så huset sier jeg der bor jo den dama med katten. Og mamma svingte inn. Jeg ble helt stum i to sek så sier jeg du er gal. Jeg fikk Tarzan og så reiste vi å henta trampe. Han fikk navnet Tarzan for han elsker å klatre.

Han er veldig kosete, og hvis vi ikke koser han.. Vel... Tar han hevn og gjør noe han vet han ikke får lov til.. Når vi koser han litt for mye havner tunga ut av munn og han sikler litt..

Rar fakta om han:
Yndling mat: nugatti Air han tar fra brødskiver.
Sove plass: inni en stor hettegenser på magen min:)
Yndlingssted ute: i et kråke reir høyt oppe i et tre?
Yndlingrom i huset: gangen oppe!

Han elsker og snakke altså å si mjau.! Hvis vi skal løfte han vis han skal ut hvis han vil ha kos hvis vi tar på han hvis vi rører oss hvis han kjeder seg hvis han leker hvis han sloss egentlig ALT!!

Men til slutt kommer det en trist ting :( søsteren hans bell døde for et par uker siden :( henne ble avlivi fordi henne tissa inne og de klarte ikke å passe på så hu ikke gjore det inne. Og jeg sa jeg kunne prøve å passe på henne. Fordi jeg har en katt som tissa inne før men jeg lærte han å ikke gjøre det men de ville ikke:( jeg har ikke bilde av bell men hu var litt rundere i fjeset og litt smalere kropp:(

Hvis dere har noen spørsmål om Tarzan eller de andre dyrene mine?? Bare spørr;) hvis det blir mange spørsmål lager jeg en spørsmålsrunde:)

svar på spørsmålsrunden!

først og fremst vil jeg bare si.. jeg kommer aldri til å svare på spørsmål som ikke hører hjemme på blogg.no!

men nå til spørsmålene:)

1. har du noen gang vært i  Kongsberg?

det vet jeg faktisk ikke..?

2. Hei, du sminker deg så fint! Kan du gi noen tips på hvordan man kan se så bra ut? hadde vært kjempesnilt! <3

først må jeg bare si tusen takk :) jeg bruker egentlig bare maskara og har ingen fast, men jeg har en favoritt og det er one by one volume express mascar. men det hender hvis jeg skal pynte meg litt ekstra bruker jeg brunkrem og pudder, når jeg bruker dette er brunkremen litt lysere enn min egen hudfarge og puddere i min naturlige hudfarge. kan sikker skrive mer i et eget innlegg hvis noen ønsker det??

3.  hvorfor heter bloggen din sminkedilla?

jo bloggen min heter sminkedilla fordi jeg hadde en periode hvor jeg var veldig opptatt av sminke og ønska meg en blogg og alle andre navn jeg skulle ta var i bruk ;)

4.hva legger du i ordet sminkedilla?

jeg mener ikke så mye med det. for det er min blogg og jeg valgte det navnet fordi det var det første ledig jeg fant!

5. hvorfor har du så rotete seng?

jeg har rotete seng fordi jeg ikke klarer å ligge rolig om natta og deler senga med to katter og en hund.

6. hva ligger i senga di?

jeg har 5 vanlige puter en pyntepute et teppe en dyne en flaske og en sånn greie man har oppå dyna som jeg ikke husker hva heter. pluss meg og tre dyr.

7. er du en beliber?

jeg vet ikke om jeg kan si at jeg er en beliber men at jeg er en fan kan jeg si.. jeg har ting plakater og vært på konsert men kan ikke så mye fakta om han!

8. hvem er dine fem favoritt artister?

* Selena Gomez

* Miley Cyrus

* Justin Bieber

*Ariana Grande

*og har ikke fler tror jeg..

9. hvem er dine fem favoritt sanger?

* love will remember av Selena Gomez 

*jabba the hut av pewdiepie

*også har jeg ikke fler nå..?

10. hvem er din favoritt artist?

favoritt artisten min er selena gomez og miley cyrus. klarer ikke å velge en av dem siden det er litt fra dag til dag hvem jeg liker best!

håper dere likte svarene!

 

Lat! + spørsmålsrunde!!

Jeg er veldig lat, så jeg husker ikke on jeg blogga i går, men tror ikke jeg gjore det? Vel i går var jeg sjuk så orka ingenting jeg sov nesten hele dagen. I dag er jeg litt bedre menn fortsatt sjuk! Så jeg ligger jo bare i senga og ser på tven:)

Som dere ser har jeg en veldig rotete seng! Men som jeg sa... Jeg er lat!!

Ja, det er ikke så lett og ta bilde av han siden han er redd alt som kan ta bilder! Og egentlig alt..!

Også siden jeg ikke har noe å gjøre i dag, tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde som jeg svarer på i kveld eller i morgen tilig! Så bare spør i vei;)

Håper dere kommer med spørsmål!! :)

Sjukehuset! :(

Overskrifta sier jo nesten ALT. Vel alt startet i går på morgenen alt var normalt. En venn av meg skrev et veldig fint innlegg, og vi hadde en rolig dag på skolen. Litt over en time før skolen var ferdig ble jeg henta av pappa. For flere måneder sia hadde jeg en vond tå så legen måtte bestille time på sjukehuset! Det tokk 3månter før jeg kom dit. Og når jeg kom dit måtte jeg selfølgelig opperere. Jeg er veldig sånn som overdriver når det kommer til skader, men eg hadde bestemt meg for å ikke bansasjere tåa men bare ha på et plaster. Men det var ikke lov. Så de bansasjerte hele tåa mi så stor at jeg ikke får på meg sko! Så jeg må gå med store sokker og sånne blå posesokker.. Og selfølgelig måtte vi på butikken når jeg hadde blitt operert så jeg gikk med den blå sokke saken på butikken.. Så var det bare en vanlig rolig dag resten:) så når jeg våkna i dag hadde jeg veldig vondt i halsen men tenkte det var fordi jeg var så tørr i munnen men det var det ikke. Så i dag har jeg bare gjort sånne små ting jeg aldri pleier å gjøre bare for å ikke sløse bort dagen:) jeg kan ikke gå ut eller være med venner:( så da satt jeg å så på tven. Ikke det beste man kan gjøre på en lørdag men det funker;)

Den er ikke så pent bandasjert lenger! Jeg klikker for jeg får ikke gjort noe og klarer ikke å være rolig!!

Snakkes i morgen håper jeg! Her er det ferie til uka og gjett hvem som gleder seg??

Sjukehuset! :(

Overskrifta sier jo nesten ALT. Vel alt startet i går på morgenen alt var normalt. En venn av meg skrev et veldig fint innlegg, og vi hadde en rolig dag på skolen. Litt over en time før skolen var ferdig ble jeg henta av pappa. For flere måneder sia hadde jeg en vond tå så legen måtte bestille time på sjukehuset! Det tokk 3månter før jeg kom dit. Og når jeg kom dit måtte jeg selfølgelig opperere. Jeg er veldig sånn som overdriver når det kommer til skader, men eg hadde bestemt meg for å ikke bansasjere tåa men bare ha på et plaster. Men det var ikke lov. Så de bansasjerte hele tåa mi så stor at jeg ikke får på meg sko! Så jeg må gå med store sokker og sånne blå posesokker.. Og selfølgelig måtte vi på butikken når jeg hadde blitt operert så jeg gikk med den blå sokke saken på butikken.. Så var det bare en vanlig rolig dag resten:) så når jeg våkna i dag hadde jeg veldig vondt i halsen men tenkte det var fordi jeg var så tørr i munnen men det var det ikke. Så i dag har jeg bare gjort sånne små ting jeg aldri pleier å gjøre bare for å ikke sløse bort dagen:) jeg kan ikke gå ut eller være med venner:( så da satt jeg å så på tven. Ikke det beste man kan gjøre på en lørdag men det funker;)

Den er ikke så pent bandasjert lenger! Jeg klikker for jeg får ikke gjort noe og klarer ikke å være rolig!!

Snakkes i morgen håper jeg! Her er det ferie til uka og gjett hvem som gleder seg??

Verdens kuleste jente????

Hei, jeg er ei veldig god venninne av hun som blogger. Hun syns jeg er kul og veldig snill. Men jeg vet ikke om hun vet at hun kan stole på meg, men det kan hun. Dette er et innlegg fra meg, klemme glad i deg jenta mi. Du er ei jeg kan stole på, og husk du kan alltid stole på meg. LOVE U??????

Jessheim igjenn!!

I dag var jeg på Jessheim igjenn.. Ja np var jeg der med Caroline! Henne er en utroli morsom og snill jente! Og elsker å være i aktivitet når hu gidder ;P ja, jeg har kjøpt noe igjenn men kan ikke vise det før neste uke! :( ha en fin fredag i morgen alle sammen! For meg blir det skole og sjukehuset:(

Ikke mye..

I dag har jeg jo bare vært på skolen enda. Men jeg skal til pappa etterpå. Er det fler en meg som savner sommer med sol og varme, bade og kose seg?? Jeg elsker vinter men nå er det så "dårlig" vinter at det ikke er noe gøy! Men her er noen bilder jeg tokk på vei hjem fra skolen:)

Det sisste Bilde har er bare så meg!! XD

PS. Til sånn veldig nyttig informasjon til de som lurer på hvor flink jeg er på skolen fikk jeg -3 på en naturfag prøve i dag! Er så stolt! :)

Prøve eksamen!

I dag hadde vi prøve eksamen og jeg følte det gikk helt greit. Blei veldig fornøyd med karakteren da! Jeg var også på turning fra 5-8 og det var veldig slitsomt! Jeg har vært veldig sliten i det sisste for jeg har ikke hatt en dag jeg bare har satt meg i soffaen og bare kost meg. Det har alltid kommi noe i veien og jeg får vært fall ikke det i morgen og fram til neste hælj. Så gruer meg til dagene uten noen avslapping! Men jeg dør vel ikke så:)

Meg og en gutt som småe! Jeg nevner ikke navn for jeg vet ikke om han vil være med! Og Ingen av vennene mine leser bloggen så jeg tenker det går bra:) (unntat Maja)

Snakkes store og små! :)

Prøve eksamen

I dag har jeg ikke hatt tid til å blogge! Har muntlig prøve eksamen i morra og fikk oppgaven på skolen i dag! Selfølgelig kom jeg opp i det værste jeg kunne komme opp i og måtte få mye hjelp av mamma! Flaks jeg var hos henne og ikke pappa! Jeg holdt på i 13timer bare å skrive manus og lage PowerPoint har ikke øvd noe i dag men har framføring klokka 13:00 så kan øve før det! Vi slepper heldigvis å være på skolen hele dagen og jeg kan sove leeeenge!
Snakkes i morra håper jeg <3

Innkjøpene fra i går!

I går var jeg og Maja på Jessheim og jeg lofte dere et innlegg av innkjøpene så her er de! Håper dere liker det!!

LOVE.
Kjøpt på TGR kr 30pr stykk.

Søstrene grene kr 10.90.

Søstrene grene kr 12.90

Søstrene grene kr17.90.

Søstrene grene kr 20.90

H&M kr 199 TILBUD kr100

Bikbok kr 199pr stk TILBUD kr99 pr stykk! (Fikk dem av bestefar)

Håper dere likte innkjøpene :)

Sent innleg!

I dag har jeg og Maja kost oss masse tror jeg xD vel det starta med at Maja vekte meg og sa kanskje på tide å stå opp? Men klokka var jo bare halv 12!! Også spiste vi frokost og reiste til Jessheim for de som vet hvor det er :) dere skal få se "innkjøpet" etterpå!

Nå sitter vi og spiser jordbær, banan og sjokolade!! Nomnom

Jeg blei litt sur når jeg ikke hadde bestilt en "kode" for å vinne noe!! En sjokolade bit mindre på oss:(

Et fint bilde av resultatet:)

Maja!! :)

Meg! :)

Snakkes etterpå!! Hvis ikke i morgen? Skal i vert fall i morgen :) (inngkjøpsinnlegg)

Vi er som kål og sukker.

Lena sa at jeg skulle skrive hvordan det var å være vennen hennes, så her er jeg da. 

Hva skal jeg si? Hun er gal, sta og kreativ som kan finne på de merkligste ting å gjøre. En gang ville hun at vi skulle stå ved veikanten når brøytebilen kom, eller den gangen hun sa at vi skulle ta på oss det første vi fant og løpe ut for å hoppe på trampolina, i regnet. Så ja. Men det værste var at vi gjorde den siste tingen.. Nok om det.  

Vi har hatt utrolig mange latterkramper sammen, og omtrent gjort nesten alt sammen. Hver sommer pleier vi a dra på ferie sammen i en uke, men har en vane til å diskutere en del da vi er på ferie. Ifjor sommer var vi Svergie, men da diskuterte vi faktisk utrolig lite. Foreldrene våres til og med sier at vi nesten kunne vert søsken, og det er flere som tror vi er det. For å være ærlig, er Lena den storesøsteren jeg aldri fikk.  

Vi har vært bestevenner i snart ni år nå, og vi snakker kanskje ikke hver dag, men vi er alltid der for hverandre. Så klart, vi har hatt noen opp og nedturer, men det er egentlig ganske få. Uansett, når du trenger meg, vil jeg være her.  Love you, kaka mi! <3

Vi er som kål og sukker - Sitat av Lena. 

-Maja.

.

Beste venner for alltid!!

Hei igjenn:)
Nå er jeg hjemme etter en tur hos Maja!
Så skal jeg spise middag og pakke så tilbake til henne igjenn!
Hvis dere vil kan jeg få henne til å skrive et lite innlegg om hvordan det er å være vennen min??
Snakkes:)

MOBBING!

Mobbing er et veldig vanskelig tema for mange også meg.

som liten var jeg en jente som aldri var redd for noe eller noen, jeg hadde et flott liv med foreldrene mine som bodde sammen mange dyr og venner. 

når jeg gikk i femte klasse måtte alle fra den skolen jeg gikk på bytte skole, det var ingen som var glade for det og alle var sure og lei seg noen folk gråt tilogmed.

vi var veldig redde for å begynne på ny skole vi var jo bare 6stykk i klassen og nå skulle vi bli over 20!! når skole dagen i 6. klasse kom gikk det fint. etter et par måneder fikk jeg meg en kjæresste han var den mest omsorgsfulle og snille kjæresten jeg noen gang har hatt!! vi var sammen lenge.

midt i 6. klasse fikk jeg vite at mamma og pappa skulle kille seg etter 20år sammen, ingen av dem hadde sagt noe til meg og mange måneder etter at de hadde bestemt seg begynnte pappa og mamma å bli så mye borte, men de sa ingenting til meg. en dag etter skolen fikk jeg se et ark med bilde av et hus og spurte hva det var. men ingen av dem svarte samme kvelden satt vi å spiste. mamma og pappa var helt stille så når pappa skulle reise følgte mamma han ut, jeg kunne ikke kjønne hvorfor. når hun kom inn igjenn kom hun med den lappen med bilde av et hus. så sier hun hva syntes du om huset. jeg syntes det var fint og sa det var fint så spurte jeg skal vi flytte, så ble mamma helt stille etter noen sekunder sa henne ikke vi men pappa. det var det ordet jeg har vært redd for å høre siden jeg var liten. jeg begynnte å gråte med en gang og visste ikke hva jeg skulle gjøre men det gikk bra etter en stund.

pappa hadde bare vært på trening og når han kom hjem sa han hva syntes du om huset? når han sa det fikk jeg lyst til å legge meg ned å bare begynne å gråte, men i stede holdt jeg det inne og sa bare fint

sommeren når jeg skulle begynne i 7. klasse flytta pappa. samme helgen han flytta gikk jeg og en vennine å lette etter en hund som hadde rømt. når vi var 15min hjemme fra fikk jeg se bilen til pappa som kom mot oss. når han stoppa var han sint å sa er ikke dere hjemme. selvfølgelig var vi jo ikke det tenkte jeg men sa bare nei. har dere ikke sett hva mamma har kjøpt da eller? spurte han og vi svarte nei. han ville ikke si til oss hva det var men vi fikk det ut av han. jeg skulle få en hund!! jeg ble kjempe glad. men det viste seg at da bestemte pappa med en gang for å flytte ut. så samme dag flytta pappa og jeg måtte bli med han. 

når jeg kom lekte jeg og hadde det gøy med hunden og vi fant ut navnet hero. jeg var kjempe glad!!! skole året gikk så fint og jeg koste meg var hos pappa hver torsdag og annen vær helg.

i påskeferien i 7.klasse var jeg og pappa på hytta og vi ville ha litt besøk så en vennine av pappa og sønnen hennes kom til oss og vi var der i 3 dager eller no. to uker seinere skulle jeg til pappa og tenkte vi skulle til den fine leiligheten hans, men vi reiste til vennina hans når vi kom dit satt jeg meg på en stol så fikk  jeg dem kysse rett forran meg . de hadde ikke sagt noe til ste søstera mi eller meg og  ste broren min kjønner ikke sånt enda. etter mange uker ble jeg vant til det og han flytta dit. 

jeg skulle begynne å bli hos han annen vær uke. men det funka ikke vi krangla hele tia overalt jeg satt på rommet mitt hele tia og var lei meg jeg hadde ingen venner der eller noe. 

når sommerferien kom bestemte jeg meg for å bli kjent med noen der ute og det blei jeg. vi var sammen hele tia. men så begynnte pappa å bli lei at jeg bare var med dem så han valgte at jeg ikke kunne være så mye med dem. og vi begynnte å krangle mer og mer.  nå skulle jeg begynnte i 8. klasse å glada meg masse til det. men det blei ikke som forventa etter to uker fikk veninna mi venner og ville bli kul så hu var ikke sammen med meg mer. folk begynnte å mobbe og spre rykter jeg mista alle vennene mine og jeg tørte ingenting. etter nesten et halvt år sånn blei jeg veldig veldig lei meg jeg ville bytte skole men fikk ikke lov. så fant jeg ut at jeg kunne være med de gamle venenne mine fra en annen klasse . alt ble bedre i friminuttene men værre i timene. til slutt fikk jeg bytte klasse og livet var perfekt.

men etter bare 3uker der begynnte folk å mobbe spre rykter og sånt jeg mista alle vennene mine igjenn... men jeg valgte å ikke gi opp. så jeg fortsatte å gå i den klassen. og vennene mine kom tilbake etter 3måneder. når sommerferien kom satt jeg aleine hjemme hos mamma og pappa vær dag ingen ville finne på noe med meg. når niende kom begynnte besteveninna mi på samme skole men det blei ikke bedre enn det var. det gikk veldig opp og ned med mobberne og meg. jeg og pappa krangler nye enda og ingen venner vil komme til meg unntat en ingen vil komme når jeg er hos pappa. jeg sliter fortsatt på skolen på alle måter jeg snakker med 4forskjellige persjoner for å få ordna opp men det hjelper ikke stort. derfor valgte jeg å starte bloggen igjenn for å finne alt det positive som skjer om dagen for meg.  dette er min mobbe historie.

Mine stjerner! ??

I dag tenkte jeg å skrive litt om musikken jeg hører på!
For å være ærlig så hører jeg på ALT!
Men det er fire sangere jeg hører på mer enn andre!
Vi har JB! Jeg vet han har gjort ekstremt mye galt men sangene er bra syntes jeg. :)
Så har vi shakira! Hører ikke så mye på henne men noen ganger når jeg ikke aner hvem sang jeg vil høre på velger jeg bare tilfeldig og da blir det veldig mye shakira til tider:)
Så har vi miley! Siden første gang jeg så henne på tven så jeg alle serier og episoder og filmer henne har vært med i:) det gjør jeg ganske mye enda egentlig:)
Og til slutt og den jeg syntes er best Selena:) henne har vært et stor idol for meg i nå 5år! Jeg kan alle sangene hennes har vært på konsert har en cd hvis jeg skal på hytta for der har vi ikke nett men strøm!
Det er mine favoritt artister :)
Har dere noen??

Dårlig dag!!

I dag har jeg valgt å ikke skrive noe stort fordi jeg har hatt en veldig dårlig dag! Og i stede for at dere skal få høre på klagene mine skal jeg skrive en kort positiv ting!

Den ene positive tingen er at selv om jeg går på ungdomskolen så har ikke jeg så mye lekser fordi vi har verdens beste lærer!

Håper dagen min i morgen er litt bedre så jeg kan komme med noe morsomt å skrive om! :)

Alt!

Skal bare begynne med at eg føler meg ganske heldig! Det er ikke så mange på min alder som har det, og ikke så nerme. Den jeg snakker om er min verdens beste bestefar!! Han betyr så mye for meg og jeg er kjempe glad i han! Det som er veldig spesielt med han er at han har problemer med hoftene og leddgikt men det som er skummelt er at han sier ikke nei! Han gjør ALT for meg og mamma! Nå pusser vi opp trappa og han gjør alt for oss! I bursdagsgave veit jeg om to ting jeg får av han som ikke er så normalt å gi til 14år gamle jenter! Kan skrive et eget innlegg om hva han skal gi meg og hva jeg ønsker meg:) og det beste med han er at vi er naboer!

Dette bilde er tatt i stue vinduet. Dere ser garasjen hans og hekken er det eneste som skiller mellom bestefar og mamma sin plass!

et bilde jeg følt for å ta bare til dere!

Dyra mine del 1

Jeg sa jeg skulle legge ut noen bilder av dyra mine. Men fikk det alt for travelt. Så jeg tokk bare noen bilder sånn i farta nå! Dette er da tre av mine dyr! Skulle ta med et dur det men han gikk det sverre bort i dag :( som jeg sa dette er tre av mine dyr!

Som dere sikkert ser har han en hvit labb med brune prikker! Jeg kaller den lykke labben og mener den bringer lykke når vi trener:)

Et litt "normalt" bilde av han :)

GAL! Hvis det sier dere noe.. Han er bokstavelig talt gal! Han er ikke en normal kanin som liker kanin mat! Neida, her går det i sokkertøy,kjærlighet og sjokolade! Vet det ikke er bra men han finner det selv uansett hvor jeg setter det!

Mørkt men søt da :)

Spesiel. Favoritt mat er nugatti air? Kosete og ikke redd noenting:)

Dette bilde er ikke tatt i dag! Men tenkte at jeg får ta med alle da:) han er veldig spesiel for meg og betyr ALT! Han er som et lite barn for meg. Og vi har mange minner jeg var sikker på at han kom til å dø men han lever enda og han har ganger jeg har vært så stolt over at jeg har han! Han er det beste jeg har i hele verden!!

Måtte bare vise bildene jeg tokk av han dagen etter julaften med det nye kamera jeg fikk! Dette bilde henger over senga mi som et minne over at jeg har en jeg er glad i! ??

Har ikke bilde på telefonen av min kjære søte og det snille dyre mitt som gikk bort i dag men som dere ser er dette bare del 1! Jeg har heller ikke bilde av de to andre kattene jeg har men skal få skaffe det en dag ;) jeg kommer også til å få et nytt dyr om ikke så alt for lenge! Noen som kan gjette hva slags dyr?? Jeg tror jeg har fått med meg alle da!
Natta alle søte og snille det ute:)

Hvis jeg husker!

I dag har jeg hatt en helt vanlig kjedelig skoledag som sikkert veldig mange andre har..! Etterpå skal jeg prøve å få tatt bilder av dyra mine og skrive litt om dem hvis det er noen som ønsker det? Og bare kom med forslag om dere har noen ønsker til blogg innlegg!? Jeg svarer ALLE som tar seg tid til å skrive kommentarer;)
Snakkes etterpå?? eller i morgen?

Beklager beklager beklager!!

Jeg har tenkt hundre ganger på å skrive på bloggen men har aldri kommet så langt! I dag føler jeg at dagen har tatt flere år! Men det var ikke derfor jeg skriver! Jeg vil si det at jeg har ikke nokk lesere til å ha spørsmålsrunde siden ingen kommer med spørsmål! Og det blir heller ikke sminkevideo.. Fordi 1.jeg orker ikke. Og 2. Fordi jeg er hos pappa! Hvis det er noe dere lurer på om meg og alt annet fra himmel og jord selv om du mener det kanskje er frekt eller hva som helst prate spørr! Jeg har en blogg og da må jeg regne med mange stygge kommentarer og sånn er det! Og beklager igjenn! Fra nå av skal jeg blogge minst en dag i uka!! Så hold et øye;)
Lena O. Ødegård

Lena O. Ødegård

14, Nes i Akershus

Jeg heter Lena er 14år. jeg tror egentlig jeg ikke er så veldig opptatt av sminke men valgte navne for det var det første jeg kom på! ja, jeg elsker alle dyr og driver med turn og hunden min Hero. har fler dyr som det sikkert kommer mer om etterhvert.

Kategorier

Arkiv

hits