Avisen

Ja overskriften sier litt! Her jeg bor skal skogen vår hogges og brukes som noe grus greier og motor vei! Jeg er veldig i mot dette og velger da derfor å skrive en liten sak i avisa om dette her! Når jeg sisst var i skogen (i dag) tokk jeg noen bilder jeg skal sende og en liten tekst! Og jeg håper mange støtter meg for dette! Jeg har mange barndomsminner etter jeg bare var noen måneder og den gamle hunden min som er død! Jeg elsker den skogen og den betyr så mye for meg! Her er noen bilder! :)

Bursdag!

Her jeg bor har veldig mange bursdag i mars! Ink meg. Selv om jeg skulle blitt født i april men sånn ble det ikke..! I går var jeg i en bursdag og vi spilte bowling og lasertagg! Veldig gøy! Anbefales til dem som har det i nereheten! Det er dyrt men såååå vert det;) i dag er jeg med i en overaskelsesburdag til en av mine beste venner! Gleder meg sykt!
Snakkes ?? pluss et bilde av et sårt øye..

Drama queen!

Hei!
Overskriften sier mye men ikke alt!
Vel, i klassen min er det en jente jeg syntes er skikkelig dramatisk. For henne skal alt handle om henne! Og jeg lurte på om det er noen der som vet hvordan jeg kan unngå å krangle med henne siden hu går etter meg hele tia!?

Og sånn går det når alle skal ta telefonen min ??

Gummi bear!

Bunad

I dag er jeg så heldig å få se bunaden min for første gang! Jeg hadde en bunad når jeg var 1-8år så det sier seg selv at det blir rart for meg! Gleder meg veldig!! Ønsk meg lykke til! Og ha en fin dag/uke! Snakkes!

Maske fest!

Sein oppdatering! På torsdag var jeg på maskefest med skolen! Man måtte ha maske men jeg ville ikke, og siden mamma var der slapp jeg ??

Skulle legge til et bilde men det er noe feil med telefonen min?? beklager?? snakkes????

bilder! og VGS

som sikkert mange har merka har jeg ikke lagdt ut så mange bilder. grunnen til det er at pcen min har virus og jeg nekter å legge mine bilder inn på pcen til mamma. jeg kan bruke telefonen og jeg gjør det, men det er noen bilder som ikke vil legge seg inn i innlegget og det tar 5min for vert bilde jeg legger ut.....

 

 

 

også! i dag har jeg vært på en vgs for å se om det er den linja jeg vil gå på når jeg skal begynne på vgs. i dag var jeg "sevitør" hvor jeg måtte servere noen folk. ikke det morsomste jeg har gjort da... i morgen og på  fredag skal jeg enten bake eller være på kjøkkenet å lage mat! jeg bruker ca 1time til skolen og det samme hjem!

 

 

hva har dere gjort og skal denne uka da?? (gammelt bilde)

 

Bursdag!!

Jeg skal feire bursdagen min! Men... Vet ikke hva jeg skal ha som tema! Jeg har en kjole jeg skal bruke men den passer til nesten alle temar.. Så hvis dere har forslag bare kom i vei!! Gi meg tips!! Jeg skal feire i et stort lokal! (Må ikke være så dyrt) skal ha masse ballonger men ikke ballong tema.. Håper dere hjelper meg ??

Gammelt bilde xD

Rar dag?

Idag har dagen vært litt rar.. Det starta med at vi skulle til fenstad ski anlegg med skolen. Men det var nesten ikke snø så vi løp bare rund i en liten sirkel og hoppa på hverandre for å ikke fryse.. :( når jeg kom hjem gikk jeg i dusjen og slappa av og koste meg. Så reiste jeg på en demonstrasjon eller hva det heter! Jeg kan skrive et eget innlegg om det senere til de som ønsker det ;) så reiste vi hjem og jeg har bare slappa av, er sliten hele tia uten å gjøre noen ting, men det er min skyld! Ikke så spennende dag! Men ikke alle dager skal være like spendene! Vel takk for meg! :)

Bilder jeg syntes er morsomme del 2!

Er ikke mange bilder da men..

Bilder jeg syntes er morsomme! Del 1

Noen av bildene har jeg tatt selv! Dette er bilder jeg syntes er morsomme, og da kan det hende ikke dere syntes de er morsomme!

Lena O. Ødegård

Lena O. Ødegård

15, Nes i Akershus

Jeg heter Lena er 14år. jeg tror egentlig jeg ikke er så veldig opptatt av sminke men valgte navne for det var det første jeg kom på! ja, jeg elsker alle dyr og driver med turn og hunden min Hero. har fler dyr som det sikkert kommer mer om etterhvert. hvis noen vil kontakte meg kan dere kontakte meg på: lena-oed@live.no lover ikke at jeg svarer med en gang!

Kategorier

Arkiv

hits