Dessverre

Det blei ikke noe video i dag heller.., var på Jessheim med noen venner så det blei litt seint... Det var hyggelig men flere jenter går aldri bra... Men! Jeg bestemte meg for å støtte den jeg er mest glad i❤ jaja, nokk om det:) jeg tror ikke det blir noen i morra heller men vi får se❤ altså video:( jeg SKAL få det til neste uke❤

Hilsen hu her❤
Love ya❤

Sminke video kommer

I dag skulle jeg lage sminke video. Men... Rakk ikke å bli ferdig:( veit ikke om jeg rekker i morra og fredag og egentlig lørdag og søndag å... Men skal få det Til om en ukes tid ;)
Håper dere gleder dere like mye som meg:):)
Hvis jeg får noen spørsmål av dere lesere.. (Siden bloggen er så ny) skal jeg ha spørsmålsrunde.:) kom med et tema (kan ha fler)
Ha en fin resten uke :P

Jobb

Ja, jeg har en jobb. Jeg er turninstruktør for to partier. Jeg skal dit klokka fem og jobber i tre timer. Jeg tjener ikke så mye for nes turn har ikke då mye penger. Men er gøy såda har jeg tatt på meg en jobb ekstra. Trener også selv seinere på kvelden.
Ha en fin dag videre! 😘

Meg

Ja, nå har jeg bestemt meg for å lage en blogg igjenn.. Den heter sminkedilla pga jeg tenkte egentlig litt jente. Det betyr ikke at jeg er sminkedilla for det er jeg ikke.. Jeg er en veldig unormal jente, ifølge vennene mine. Jeg er ikke sånn at jenter ikke kan gjøre gutteting og motsatt og jeg syntes alle skal bli behandla likt. Noen gutter mener jenter ikke kan noe om biler men spørr meg, de fleste vennene mine kan mye om biler og ikke minst meg selv. Jo til poenget jeg heter Lena er 14år bor ikke så langt unna Gardermoen er glad i dyr, ikke så opptat av mote og sminke men betyr ikke at jeg ikke kan noen ting... Jeg har skilte foreldre jeg og mamma bor alene på en gård med noen dyr og bor også litt hos pappa men det er ikke så spennende. Dere kan sende inn spørsmål om alt og jeg svarer så godt jeg kan. Håper dere informerer denne bloggen til venner og andre så jeg kanskje kan få noen lesere!!
Hilsen meg 💜
Lena O. Ødegård

Lena O. Ødegård

14, Nes i Akershus

Jeg heter Lena er 14år. jeg tror egentlig jeg ikke er så veldig opptatt av sminke men valgte navne for det var det første jeg kom på! ja, jeg elsker alle dyr og driver med turn og hunden min Hero. har fler dyr som det sikkert kommer mer om etterhvert.

Kategorier

Arkiv

hits